find flere tilbagemeldinger/anmeldelser på min facebook-profil Bjørks terapi og velvære

 

Vi kan klart anbefale Bjørk - han er dygtig, relevant og nærværende.
Han tager gerne kampen op med det lægerne opgiver, i vores tilfælde med succes.
August 2019 - Charlotte

_________________________________________

Jeg har scoliose og derfor flere problemer i ryg, og arme/skulder, i form af skævhed og nedsat kræfter i højre overarm ved skub, kunne heller ikke løfte den når jeg lå på ryggen og ville vende mig. Jeg er blevet både skannet og røntgen, men ingen kunne finde noget og mente det hele stammer fra min ryg. fysioterapi hjalp heller ikke og en erklæring om at det ikke kunne trænes væk ligger også i min journal. efter få behandlinger kan jeg i dag løfte min arm når jeg ligger på ryggen jeg har ikke længere smerter i skulderne når jeg sover. Jeg begyndte at tage balance olie ca 1 mdr. efter første behandling, før var jeg altid meget træt og led af stress ca 1 1/2 mdr. efter bemærkede jeg at trætheden næsten var væk og jeg sov betydeligt bedre nu end før. Jeg skal stadig tage hensyn med belastning, men gør jeg det har jeg det super godt og har fået mere livskvalitet.
Forår/sommer 2019 – Renate

_________________________________________

Jeg kom hos Bjørk fordi jeg havde ondt i hofte, knæ og lysken. Jeg havde et håb om at hans behandling vile kunne nedsætte smerten eller fjerne det helt.
Jeg har været igennem to behandlinger. Den første var med akupunktur, kranio sakral og nogle træk Bjørk lavede med min krop som jeg ikke helt ved hvad hedder.
Den anden behandling var kun med akupunktur da det var for at fjerne de sidste smerter som ikke var gået væk i første omgang.
Jeg kan kun sige at det er en engageret mand man kommer ind til og en mand som ikke giver op med at hjælpe dig.
Mine smerter kom når jeg var ude og løbe og jeg havde ikke en chance for at løbe, da smerterne var for store når jeg prøvede. Men efter behandlingerne har jeg været ude og løbe igen, langsomt men sikkert, og smerterne er nu bare en lille ømhed som man nok må regne med ved løb.
Jeg er rigtig glad for at jeg valgte at gå til Bjørk for ellers har der nok gået lang tid inden jeg ville komme ud og løbe igen.
Sommer 2019 – Brian

_________________________________________

I går fik jeg den værste blokkering af min ryg nogensinde, at gå (meget forsigtigt) var det eneste som føltes nogenlunde ok. Heldigvis havde Bjørk en tid om aftenen. Nu sidder jeg i min sofa (ikke for langt) og kan nå mine tæer, tag tøj på og føler langt færre smerter. Skal nok tage en tur til Bjørk mere, men hans behandling har hjulpet meget mere (og mere sunde) end lægens nål.
November 2018 – Anna

_________________________________________

Jeg får nada behandlinger hos bjørk..det giver en fantastisk ro , hvis man døjer meget med stress. myldertanker og mangel på søvn osv. kan varmt anbefales.
Oktober 2018 – Ulla

_________________________________________

Min søn døjede med hovedpine og smerter i nakkeområdet, som kom og gik, og havde kun delvis effekt af fysioterapibehandling. Efter en behandling (for to måneder siden) hos Bjørk, forsvandt hovedpinen, og han har ikke haft det siden. Jeg vil også anbefale hans behandling i forhold til at forebygge stress og stimulere immunforsvaret.
September 2018 – Britt

_________________________________________

 Forhistorie 2 årig pige der var meget spændt i kroppen og havde meget svært ved at falde i søvn og vågnede op flere gange om natten.
Det betød at forældrene ikke fik deres nattesøvn og samtidig var ked af det på deres datters vegne.
Hun fik 1 behandling med KST hos mig i klinikken for 1 uge siden.
-------------
Hej Bjørk
Tusind Tusind Tusind tak for hjælpen. Jeg kan simpelthen ikke takke dig nok. Det har været en kæmpe succes med Silles behandling. Siden mandag har vi kun været oppe en gang ved hende, altså ikke hver nat, men i alt. Hun er lettere at få til at sove, nu tager det kun 1 time, i stedet for 4 timer.
Jeg har en masse overskud, som jeg ikke har haft længe.
Du har vendt helt op og ned på vores hverdag, men på den gode måde, vi er allesammen ved at komme ovenpå igen :)
Hilsen Regitse

- januar 2019

 _________________________________________

Marco er i dag en stor og stærk dreng på 16 mdr. Da han var ca 10 mdr gl og havde haft feber i et par dage, opdagede vi at han havde 2-3 meget ømme buler på sit højre skinneben. Vi tog en tur omkring lægen, som konstaterede han havde "knuderosen". Lægen fortalte at det ville være meget øm, men iøvrigt noget der stille og rolig ville forsvinde igen. De næste 3-4 uger kravlede Marco uden at støtte på sit højre knæ. Knuderne forsvandt og Marco kravlede derefter igen normalt. Da han blev 1 år og begyndte at gå, havde han af og til problemer med at støtte på sit højre ben i korte perioder. Da så Marco en dag igen ikke ville støtte på sit højre ben, denne gang i over en time. Blev han sendt til diverse undersøgelser på Viborg sygehus. Først blodprøver, så ultralyd scanning og til sidst røntgen billeder. Lægerne var meget grundige men fandt ikke ud af hvorfor Marco havde disse problemer med benet. Dagen efter blev jeg kontaktet af Bjørk. Han mente han kunne hjælpe Marco, så allerede 2 dage efter var vi hos Bjørks Terapi og Velvære. Nu sidder vi så ca 1 måned efter og alle smerter ser ud til at være væk. Marco løber igen glad rundt uden problemer. Vi er så glade og 1000 tak for hjælpen. Hilsner fra mor og Marco - december 2014

_________________________________________
 

Der er slet ingen tvivl om at Zinzino olie og en behandling hver måned gør en kæmpe forskel for mig. Har nu fået olien i 1,5 år og behandlinger ved Bjørk i et år og det gør at jeg stort set ikke har smerter i mit højre knæ som jeg ellers stod til at skulle have lavet nyt knæ indenfor få år. Jeg fik dagligt rigtig stærke gigtpiller. Dem får jeg ikke mere. Takket være behandlinger ved Bjørk og Zinzino olien. Selv søvnen er blevet meget bedre :-)
Britta, Skals, sommer 2014

_________________________________________

Efter den søde juletid var min afhængighed af sukker blevet ret ekstrem, så jeg besluttede at jeg måtte gøre noget seriøst ved det. Dog vidste jeg at jeg ikke ville kunne gøre det alene. Jeg kontaktede Bjørk Bonnichsen. For ca. to år siden var jeg tæt på at stoppe med at spille håndbold, fordi jeg havde så mange smerter i min skulder. Jeg kunne ikke bærer varer hjem i en pose eller skifte gear i bilen uden det gjorde ondt. Dengang var jeg til to behandlinger hos Bjørk. De to behandlinger gjorde mig fuldstændig smertefri med det samme og jeg spiller håndbold i dag uden smerter. Derfor tænkte jeg på Bjørk i forbindelse med min sukkerafhængighed. En samtale og to behandlinger senere har gjort at jeg nu er i stand til at styre min afhængighed. Jeg er stadig vildt glad for slik og kager, men det er ikke længere det eneste jeg sidder og tænker på når jeg er i et selskab, hvor der står noget sødt på bordet, og det er en kæmpe befrielse for mig. — følte sig godt tilpas.

Kate - april 2014

_________________________________________

Jeg var godt tilfreds med dine behandlinger. Jeg har i længere tid haft problemer med mit højre baglår (fiber), som også var trukket ned bagved knæet. Det har betydet for mig, som fodboldspiller, at jeg slet ikke har kunnet løbe igennem, ikke de bedste vilkår når man er angriber som mig. Men efter 2 behandlinger, indenfor 3 dage, har jeg været uden smerter i mit ben. Det har i den grad hjulpet ...
Kandee, Skals - medio august 2009 
________________________________________
 
Jeg løber og cykler en del, og fik i 2006 et løberknæ efter for hård løbe-træning. Jeg forsøgte forskelligt for at komme skaden kvit: pause, nye sko, sko-indlæg fra fysioterapeut, men løberknæet forsvandt ikke. Heldigvis anbefalede en god ven at prøve behandling hos Bjørk. Efter få behandlinger blev knæet smertefrit, og jeg kunne til min store glæde igen løbe. Her de efterfølgende par år er skaden atter dukket op et par gange i forbindelse med, at jeg har intensiveret løbetræningen op til konkurrencer, men igen har nogle få behandlinger afhjulpet problemet.
Karina, Viborg - april 2009 
________________________________________
 
Hej Bjørk
Glemte helt at svare, men du kan roligt tage intet nyt som godt nyt. Det går rigtig godt med mig, har lige meldt mig til ½ ironman, så næste projekt er svømning. Jeg har også tilladt mig at give din mail adresse til at par sportsmennesker, der døjer med ting ligesom jeg gjorde.
Jeg er ved at være tilbage i den træningsmængde som jeg havde før jeg blev skadet i november, og det er jo en gave i sig selv. Jeg er virkelig taknemmelig for det du har hjulpet mig med. Og du må meget gerne benytte mine positive kommentarer til at sætte på din hjemmeside.
Med venlig hilsen
Tina, Århus - marts 2009